text invitatie de nunta

Aranjarea textului pe o invitatie de nunta

Dana Rosu

Aranjarea textului pe o invitatie de nunta


De-a lungul anilor, am primit multe intrebari de la miri cu privire la aranjarea textului pe invitatia de nunta. Cele mai frecvente întrebări sunt:

♥ Care este cea mai buna formulare? 

♥ Cum ar trebui sa arate textul incadrat in designul invitatiei? 

♥ Cum alegem textul? 

♥ Ce informatii trebuie sa contina?

 ♥ Nu putem scrie doar numele mirilor, data, ora si locul evenimentului? 

In acest context, noi, Invitatii Love Story, va recomandam, sa alegeti un text simplu, formulat din putine cuvinte. Acest lucru denota eleganta, iar mesajul este mai usor de retinut. Invitatia care are un text de dimensiuni intinse, in ciuda unui design minimalist, poate fi perceputa din punct de vedere vizual ca fiind aglomerata, cu prea multa informatie. 

Designul minimalist insotit de un text cu informatii esentiale, lizibile, care contine un citat sau cateva versuri, poate fi o alegere inspirata si extrem de apreciata de cei dragi. 

Informatiile in jurul carora trebuie construit textul sunt: 

♥ numele mirilor

♥ numele nasilor/numele parintilor

♥ data evenimentului 

♥ ora si locatia ceremoniei religioase 

♥ ora si locatia petrecerii

♥ data si numerele de telefon pana cand/ la cine se vor face confirmarile. 

Recomandam o tematica unitara, atat pentu invitatii, cat si pentru celelalte elemente precum meniurile, lista de invitati sau chiar a marturiilor. Atentia la detalii face cu adevarat diferenta! In repetate randuri, am primit feedback pozitiv de la miri care ne-au contactat dupa eveniment sa ne trasmita, cu bucurie, impresiile invitatilor referitoare la papetaria de nunta.

Daca sunteti persoane creative, cu latura artistica dezvoltata sau cu personalitati expansive, suntem alaturi de voi cu idei care sa va ghideze in acest proces, pentru ca aceste lucruri reprezentative pentru voi sa se reflecte in alegerea designului precum si al textului invitatiilor de nunta. Scopul nostru nu este sa limitam dorintele mirilor nostri, ci sa le oferim suport în luarea unei decizii care sa li se potriveasca.

În procesul organizarii unei nunti tematice, magazinul nostru, Invitatiilovestory, vine cu cele mai dulci produse destinate domnisoarelor de onoare, nasilor, parintilor, ciocolata fina cu texte personalizate oamenilor dragi voua. Nici petrecerea burlacilor nu este neglijata atunci cand vine vorba de detalii. Avem ciocolata cu mesaje de suflet, cu design personalizat. Cu siguranta, apropiatii le vor remarca si se vor simti apreciati.

Marturiile de nunta sunt, de asemenea, o parte importanta a organizarii unei nunti si in acelasi timp, o alta decizie importanta de luat. Magazinul nostru, Invitatiilovestory, va ofera o optiune eleganta in ton cu invitatiile, meniurile si lista de invitati pe care le-ati ales, semne de carte, marturii care sa le aminteasca celor dragi de evenimentul fericit la care au participat. Astfel, pe langa relaxarea pe care o ofera lecturarea unei carti bune, semnele de carte vor activa amintiri placute si cu siguranta, vor „smulge” si cateva zambete.

Asadar, dragi miri, conceperea/ aranjarea textului pe o invitatie de nunta sau pentru papetaria de nunta in general, poate fi o sarcina mai usoara daca decideti ca acesta sa poarte amprenta echipei noastre. 

Cu drag,

Inivtatii Love Story