Care este numărul minim de bucăți/invitații ce se poate comanda ?

Comanda minimă este de 30 bucăți pentru nuntă și 30 bucăți pentru botez.

Care este durata unei comenzi?

Comenzile sunt livrate în aproximativ 10 zile de la confirmarea ”bunului de tipar” ( noi încercam să livrăm în cel mai scurt timp posibil).

Am nevoie urgent de o comandă, se poate realiza ?

Sigur că se poate, există o taxă de urgență în funcție de comandă și complexitate. În acest caz, comanda ajunge la destinație în aproximativ 3 zile.

Unde se poate face o comanda ?

Comanda se poate face online ( recomandat 🙂 ) , si pe email la contact@invitatiilovestory.ro , si trebuie sa contina : -denumire invitatie -numar de bucati -text cu diacritice -nume destinatar, telefon, CNP, adresa, mail

Se pot realiza si alte modele decat cele de pe site ?

Bineinteles ca da, facem invitatii la comanda, si fiecare design trebuie sa fie pe sufletul vostru, ca sa va reprezinte.
In acest caz, trimiteti un email la contact@invitatiilovestory.ro care sa contina toate dorintele voastre.

Se pot schimba culorile si fontul unui model ?

Da, sigur ca da, culorile se pot schimba la aproape orice model, cu cateva exceptii, iar fontul il puteti alege in functie de preferinta, cu mentiunea ca trebuie sa aibe diacritice.

Vom primi o macheta in format electronic ?

Dupa plasarea comanzii ferme, veti primi pe email o MACHETA cu invitatia dvs. Textul si datele le verificati dvs cu foarte mare atentie, dupa care trimiteti un email cu ” Bun de tipar”.

Nu imi ajung invitatiile !!! Se poate face o completare la comanda ?

Da, sigur ca se poate 🙂 ,trebuie sa trimiteti un email pe contact@invitatiilovestory.ro , unde sa specificati ca doriti o suplimentare. Se vor plati taxe pentru un tiraj mai mic. Dragii mei, incercati sa calculati la inceput o marja de eroare, daca se poate.

Ce carton folositi ?

Folosim mai multe tipuri de carton in functie de designul invitatiei. Costurile sunt urmatoarele:

Carton mat / lucios – este un carton simplu si neted cu o grosime de 300 g.

Carton astrosilver – este un carton sidefat pe partea de exterior si mat in interior- pentru acest carton se adauga 0.7 lei/ invitatie

Carton sidefat– este un carton cu sidef,  fin, pe ambele parti si foarte elegant-pentru acest carton se adauga 1 leu/ invitatie

Carton texturat mat – este un carton mat, rugos cu denivelari fine. Se foloseste la invitatiile modele vintage, care de leaga de obicei cu sfoara – pentru acest carton se adauga 1 leu/ invitatie

Pot comanda meniuri, numere de masa, sau marturii daca nu am facut invitatiile de nunta/botez la Invitatii Love Story ?

Da, sigur ca se poate. Nici o comanda nu este conditionata de o alta comanda anterioara.  Alegeti ceea ce este pe sufletul vostru.

Care sunt costurile transportului?

*  Gratuit, ridicare personala direct de la sediul din Cluj-Napoca*  DPD Classic- 25 roni- daca adresa de expeditie se afla intr-o localitate unde are sediu firma de curierat DPD (retea de distributie). Pretul este valabil pentru colete ce nu depadesc greutatea de 3 kg. Daca se depaseste greutata de 3 kg  se adauga 1,02/kg in plus. In cazul in care adresa de destinatie se afla in alta localitate decat  cele in care au sediul firma de curierat , se platesc in plus km de la cel mai apropiat sediu al curierului pana la adresa destinatarului. Invitatii Love Story nu-si asuma responsabilitatea pentru eventalele intarzieri sau neplaceri ( inclusiv deteriorarea produselor) privind livrarea comenzilor.  Prin DPD – SC Dymanic Parcel Distribution SA., coletele ajung la destinatie in 1-3 zile lucratoare

Cheltuielile de transport si ramburs sunt suportate de client.

Prin curier rapid coletul ajunge la destinatie intr-o zi, maxim doua zile lucratoare.

Cum se face plata?

Plata se face cu avans făcut in totalitate sau parțial, iar restul de plata se poată plăti ramburs la Curier.

Se pot trimite invitatii in strainatate ?

Sigur ca se poate, durata de livrare fiind de aproximativ 10 zile lucratoare, iar pretul de aproximativ 150 roni, in functie de greutate si tara. Plata se face integral prin transfer bancar, inainte de livrarea coletului.

Ce inseamna asamblarea ?

Asamblarea presupune imbinarea/unirea pieselor invitatiilor de nunta sau marturiilor. Unele invitatii de nunta sunt confectiontate din mai multe piese, asamblarea fiind optionala intre 0,3 si 0,6 roni/bucata.

De ce sa platesc avans ?

Avand in vedere ca aproape toate produsele pe care le comercializam sunt personalizate, orice comanda va fi efectuata  doar dupa confirmarea platii unui avans de minim 60%, din pretul total al comenzii, restul urmand a fi achitat in sistem ramburs. Daca nu s-ar achita avans si dvs ati refuza coletul, noi nu am mai putea folosi acele produse.

Cum sa trimit textul?

Va rugam sa trimiteti textul final pe care il doriti cu diacritice, atat pentru invitatii cat si pentru meniuri.

Modificarile ulterioare ale textului pot fi taxate extra in functie de cat de mari sunt aceste modificari.

Nu ai gasit raspuns la intrebarile tale?

Scrie-ne un email iar noi o sa va raspundem in cel mai scurt timp posibil.
Adresa de email:

contact@invitatiilovestory.ro

Colectia Greenery