Termeni și condiții

Bine ați venit pe invitatiilovestory.ro!

invitatiilovestory.ro denumită ,,operator” vă recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor pentru folosirea în condiții adecvate a site-ului. Vizitarea și/sau comandarea produselor acestui site implică automat acceptarea în totalitate, a termenilor și condițiilor de mai jos. InvitatiiLoveStory.ro, adica LS Events Napoca SRL-D iși rezervă dreptul de a opera schimbari în termenii și condițiile de utilizare a acestui site. Folosirea în continuare a site-ului după modificarea sa, reprezintă implicit acordul utilizatorilor cu privire la noile schimbări/modificări efectuate de către operator. Toate promoțiile prezente pe site-ul www.invitatiilovestory.ro sunt valabile în limita stocurilor disponibile. Ne rezervăm dreptul de a livra comenzi către clienții care nu au ridicat un colet sau au adus orice fel de prejudiciu firmei noastre, doar dupa plata integrală în avans a valorii comenzii.

Precizări prealabile

Prețurile sunt exprimate în RON. La prețul afisat pe site se poate adăuga costul de tipărire, cost în funcție de model carton și/sau asamblare. invitatiilovestory.ro nu percepe nici o altă taxă suplimentară. Toate produsele vor fi livrate în limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalități de fidelizare nu sunt transferabile și nu pot fi cumulate.

Comanda

Comanda ține loc de contract. Comanda se plasează online, completând opțiunile de personalizare și formularul simplu de comandă. La prețul de baza al produsului se mai adaugă prețul personalizării cu text, și/sau asamblarea dupa caz, plic…etc. Asamblarea constă în plierea cartonului, pus în plic, legat șnur, lipit componente, etc). Trimiterea comenzii implică o obligație de plata, ridicarea comenzii și achitarea ei. Taxele de transport (curierat rapid) sunt suportate de către client.

Macheta grafică

După ce ați făcut comanda, veți primi un mail în aprox. 5 zile lucrătoare cu macheta grafica, matrița textului, pentru a vedea exact cum arată textul ales pe invitație. Clientul are obligația să verifice atent macheta grafică prin e-mail, să iși exprime acordul de tipărire (bun de tipar) în scris sau să solicite anumite modificări sau corecturi. Dupa efectuarea modificărilor, clientul va primi pe e-mail o nouă machetă grafică. Se acceptă modificarea machetei grafice de maxim 3 ori, modificările ulterioare se vor taxa cu 50 lei fiecare. Prin aprobarea machetei grafice de către client (bun de tipar), acesta confirmă că totul este în regulă și iși asumă întreaga responsabilitate pentru eventulele greșeli observate ulterior. În funcție de setarile fiecarui monitor/imprimantă, culorile pot să difere de culoarea reală a invitațiilor după imprimare. Invitațiile pot fi editate doar cu fonturile pe care le avem noi în sistem. Nu suntem repsonabili pentru eventualele greșeli neobservate de către client! Pentru invitațiile trimise de client ca model, se realizează macheta aproximativă, nu se reproduce identic grafica! Designerul nostru iși rezervă dreptul de a interveni cu elemente proprii, fiind un proiect de creație.

Ce se întămplă dacă există o eroare de tipărire ?

Dacă vei constata vreo eroare de tipărire, trebuie să ne contactezi în termen de 24 de ore de la primirea produselor în scris pe invitatii.cluj@gmail.com , obligatoriu în scris. Comanda poate fi tiparită in regim de urgenta. Dacă eroarea s-a produs din vina noastră, clientul nu va trebui să plătească nimic. Dacă eroarea s-a produs din vina clientului, transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de către client sau daca eroarea există în macheta grafică pentru care clientul a dat bunul de tipar, acesta va achita suma aferentă noii comenzi, inclusiv transportul. Conform legii în vigoare, operatorul nu poate fi responsabil de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului ( lipsa informații necesare sau prezentarea incompletă a lor, etc), acțiunilor imprevizibile și insurmontabile ale unei terțe persoane sau cazului de fortă majora. În cazul executării defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a operatorului, acesta din urmă nu poate fi tras la răspundere decât pentru returnarea sumei achitate de către client sau prin refacerea comenzii. Suma va fi însă returnată sau comanda va fi refăcută numai cu condiția ca produsele trimise să se returneze în starea inițială în care au fost primite ( fără a fi deteriorate produsele sau ambalajul lor). Contravaloarea mărfii returnate se va plăti în termen de maxim 30 zile, prin ordin de plata în cont bancar, dar nici o alta despăgubire suplimentară.

Cantitate

Dacă aveti o comandă mai mică de 30 de invitații se plătește în plus 1 leu/buc. Pentru comenzile mai mari de 30 de bucăți prețul este cel afisat la fiecare invitație. Pentru comenziile de invitații redactate într-o limba diferită față de comanda inițială se percepe o taxa de 50 lei, pentru fiecare în parte. ( De ex. Comandați 50 buc în lb.română și 10 buc în limba engleză, plătiți invitațiile + taxa de 50 lei).

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului invitatiilovestory.ro este proprietatea Operatorului și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea, fără acordul Operatorului, a oricaror elemente, enumerate mai sus, apartinand site-ului invitatiilovestory.ro se pedepsește în coformitate cu legile în vigoare. Conținutul acestui website ( text, grafică, logo, iconuri, imagini) sunt propietatea Operatorului și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română.

Litigii

În caz de litigiu, se va face tot posibilul ca toate neînțelegerile privind orice tip de dispută între părți să fie rezolvată pe cale amiabilă de către reprezentații lor. În cazul în care, rezolvarea neînțelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, solutionarea litigiilor va reveni instanței judecătorești competente din Cluj-Napoca.

Informații și comunicari

Cei care viziteaza site-ul, pot face comentarii și orice alte comunicări pe formularele de contact și/sau comandă, telefon sau pe adresa de e-mail contact@invitatiilovestory.ro atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defaimator. În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metoda posibilă incluzând e-mail, postă, formulare online, facebook, se va considera ca utilizatorul conferă societății noatre dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Dispoziții finale

Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și conditiile de mai sus. Prin plasarea și confirmarea comenzii, clientul se obligă să ridice comanda și să achite contravaloarea ei. Utilizarea serviciului de către client și comandarea de produse implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. Vă rugăm să le parcurgeți cu atentie!